Vierasjoukkueet
Julkaistu: 31.10.2013 00.00

Vierasjoukkueet

Linja-autot ja pysäköinti

Linja-autojen on mahdollista ajaa hallien eteen varusteiden purkua ja lastausta varten. Varsinainen linja-autojen pysäköinti on järjestetty Kispuiston sisääntulevan liittymän vierelle jossa on tilaa usealle linja-autolle. Lisäksi käytettävissä on suuri hiekkapohjainen pysäköintialue. Kisapuistossa on mahdollisuus myös henkilöautojen pysäköintiin hallien välittömässä läheisyydessä.

 

Sijainti

Kisapuiston jääurheilukeskus sijaitsee Parkkarilan kaupunginosassa n. 2,5 kilometrin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta (katso reittiohje). Kävellen matka on hieman lyhempi kuljettaessa Lepolan hautausmaan vierestä kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin.

Hotelli Cumulus Lappeenranta sijaitsee myös Lappeenrannan keskustassa lyhyen (n. 3 km matkan päässä Kisapuistosta (katso reittiohje).

 

Lounasravintola

Kisapuiston jääurheilukeskuksessa palvelee syyskuusta 2010 lähtien myös Sputnik Ravintola -lounasravintola jossa vierasjoukkueet ruokailevat helposti jäähallin yhteydessä. Sputnik Ravintola on avoinna arkipäivisin klo 11.00 - 14.30 välisenä aikana sekä viikonloppuisin SaiPan kotiotteluiden yhteydessä sekä tilauksesta.

Pöytävaraukset, tiedustelut, ryhmätilaukset ja sopimuslounastarjoukset Sputnik-ravintolaan: ravintolapäällikkö Anne Poutiaiselle puhelimitse numeroon 0505935779 tai sähköpostilla anne.poutiainen@saipa.fi.

 

Tilat

Kisapuiston halleissa on lämpimät ja lukittavat pukuhuoneet käytettävissä vierasjoukkueille otteluita varten. Sopimuksesta on mahdollista myös käyttää pukuhuonetta tarpeen vaatiessa varusteiden säilytykseen yön yli, ellei kopeille ole muuta tarvetta samalle ajalle.

Jokaisessa hallissa on myös tilat luistinten teroitusta varten. Teroituskopeissa on poistoilmaimurit mutta varsinaiset teroituskoneet joukkueiden tulee tuoda itse mukanaan.

 

Kahviopalvelut

Kisapuiston halleista löytyy jokaisesta myös kahviotila jossa maksuvälineenä käy käteinen, emme voi vastaanottaa maksuja pankki- tai luottokorteilla.

Seuran uusimmat