SaiPa B, B-nuorten Mestis karsinta,lohko 2

KJT - Haukat - SaiPa B   2 - 6

Kerava

SaiPa B jatkaa tappiotta

Mestiksen lohkon 2. kärkijoukkueet SaiPa ja KJT - Haukat kohtasivat kahdesti viikonloppuna. Lauantaina Lappeenrannassa joukkueet järjestivät maali-iloittelun, jossa tahtipuikkoa heilutti ensimmäisen erän vierasjoukkue. KJT - Haukat johti jo 1-4, kunnes heti toisen erän alkuun sisuuntunut kotijoukkue nousi nopeasti tasoihin. Tämän jälkeen molemmat joukkueet heiluttivat kilpaa maaliverkkoja. Lopultataululle jäi lukemat 8-7 SaiPan hyväksi.

Sunnuntaina Keravalla alkutahdit löi SaiPa johtaen 2-0 pelin alussa,mutta tauolle mentiin silti 2-2 lukemin. Toisessa erässä molempien tunnusteleva peli ei tuottanut lisäosumia ja niin päätöserään lähdettiin tasalukemin.

SaiPa löi kuitenkin kirivaihteen päälle ja korjasi toiset 3 sarjapistettä mukaan 2-6 voitolla!